fbpx

ALLEEN NATUURLIJKE INGREDIËNTEN

Er zijn veel crèmes die je een tien jaar jongere huid beloven. Maar de ingrediënten die gebruikt worden zijn niet allemaal even gezond. Wij van Witlof willen je laten ervaren wat natuurlijke verzorgingsproducten voor je huid kunnen doen.

Witlof Clean Dutch Skincare

Witlof Clean Dutch Skincare is samengesteld op basis van hydraterende bloemenwaters en verzorgende, herstellende plantaardige oliën die de huid soepel en zacht houden.
Anti-oxidanten, vitamines en huididentieke stoffen beschermen en verzorgen je huid. Door je huidfunctie te respecteren blijft deze in balans en zijn een T-zone, een trekkering gevoel, verstoppingen of een doffe huid verleden tijd.

Wat gebruiken we wel

Plantaardige oliën en bloemenwaters

Witlof Skincare bevat plantaardige oliën en verschillende bloemenwaters.

 

Bloemenwaters zoals Toverhazelaar, Korenbloem en Roos die de huid kalmeren en verzachten en zorgen voor vocht.

 

De plantaardige olien zoals Zoete amandelolie, Rozebottelzaadolie, Zeekoolzaadolie, Zonnebloemolie, Hazelnootolie, Jojoba olie en Squalaan voeden en verzachten de huid, houden haar soepel en in balans.

 

Tevens zorgt de Frangipani Olie in de Cleansing Mousse voor een heerlijke zachte geur.

Vitamines & anti-oxidanten

Alle producten bevatten essentiele vitamines, anti-oxidanten en andere stoffen die je huid gezond en in balans houden.

Deze stoffen komen van de plantaardige olien of we hebben ze zelf toegevoegd.

Rozebottelextract geeft vitamine C

Het natuurlijke full-spectrum vitamine E is toegevoegd voor een sterke antioxidant werking voor bescherming van de huid.

Hyaluronzuur zorgt ervoor dat je huid beter en meer vocht vasthoudt.

Squalaan houdt je huid soepel.

Gember zorgt voor pro-vitamine A.

Citroenmelisse herstelt de balans voor een gevoelige huid.

Appelciderazijn geeft tenslotte de juiste pH-waarde en werkt zo kalmerend en effectief tegen roodheid.

Wat gebruiken we niet

Witlof Skincare gebruikt geen parabenen, phenoxyethanol, op petroleum gebaseerde minerale oliën, synthetische parfums, PEG’s, siliconen, sulfaten of andere niet-natuurlijke stoffen die de huidbalans verstoren.

Parabenen of phenoxyethanol

Deze conserveringsmiddelen hebben een negatief effect op je lichaam. Parabenen hebben een hormoongelijkende werking en phenoxyethanol is een stof waar steeds meer mensen allergisch op reageren. 

Op petroleum gebaseerde minerale oliën en wassen

Dit type vet sluit je huid af en verstoort de balans van je huid. Je huid wordt er droog en trekkerig van waardoor je er steeds meer van wil smeren. Van deze ‘paraffineverslaving’ kun je afkomen, we helpen je er graag bij!

Synthetische parfums

Kunstmatige geurstoffen zijn de grootste veroorzaker van huidallergieën. Parfumresten blijven achter in de bovenste lagen van de huid. Daarom gebruiken wij geurstoffen uit de natuur. Die ruiken al heerlijk van zichzelf!

Poly Ethyleen Glycol

De afkorting PEG- wordt gebruikt met daarachter een nummer. Naast dat deze emulsifier een uitdrogend effect heeft op de huid, komen er bij de productie van deze stof ook ongezonde bijstoffen vrij (dioxane). 

10% korting op je eerste aankoop? Schrijf je in!

Wij houden ook niet van al die e-mails, geloof ons. Daarom sturen we je alleen een nieuwsbrief als iets écht de moeite waard is. Zoals leuke kortingen of nuttige natural skincare tips.

    Ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens en wil regelmatig op de hoogte gehouden worden van Witlof Skincare nieuws