fbpx

Voor 22 uur besteld, zelfde werkdag verzonden! Gratis verzending vanaf €40. Gratis huidconsult? Boek hier.

Witlof logo

Skin academy

Weet wat je smeert. Leer hier alles.

Skincare kan best ingewikkeld zijn. Daarom zijn wij er om je te helpen. Boek je gratis huidadvies, doe de skintest of lees alles in onze blogs over ingrediënten in huidverzorging. Onze missie is om iedereen bewust te maken van wat je op je huid smeert, zodat je een gezonde keuze kan maken, je natuurlijke beauty ondersteund wordt en je huid echt kan stralen!

Cis en Caroline van Witlof

Doe de skintest

Het duurt maar twee minuten!

Heb je geen idee waar je moet beginnen? Weet je niet of je nu een droog, vet of gemengd huidtype hebt? Doe de test en kom er binnen twee minuten achter! Ook geeft de uitslag je natuurlijk een passend huidverzorgingsadvies.

Cis en Caroline van Witlof

Gratis Huidconsult

van onze experts

Heb je de skintest gedaan maar weet je niet zeker of het klopt? Heb je specifieke vragen over je huid of speciale uitdagingen waar je tegenaan loopt?

Caroline, co-founder van Witlof Skincare, heeft ruim 12 jaar ervaring in natuurlijke huidverzorging en duizenden mensen al van passend advies voorzien. Adviezen die verder gaan dan alleen welk product bij je huid past. Denk bijvoorbeeld aan voeding, maar ook intoleranties of leefstijl zijn van invloed op de conditie van je huid.

Laat ons je helpen en boek een gratis 15 minuten een-op-een huidconsult.

Volg onze Masterclass

Weet wat je Smeert

Wil je meer weten over gezonde huidverzorging? Wat houdt het in? Wat zijn gezonde en wat zijn minder gezonde ingrediënten in cosmetica? Hoe lees je een ingrediëntenlijst? Wat gebeurt er als je dagelijks minerale oliën op je huid smeert?

Op al deze vragen en meer, krijg je antwoord in onze Masterclass “Weet wat je Smeert”.

Schrijf je in voor €40 en ontvang na afloop de Try and Travelset (t.w.v. €43,95) cadeau, zodat je direct zelf aan de slag kan met gezonde huidverzorging.

Clean beauty blogs

Hoe je je natural beauty kunt verzorgen en meer…

Retinol

Retinol

Retinol (of vitamine A) is al een tijdje een superpopulair ingrediënt in veel huidverzorgingsproducten. Maar wat is retinol nou eigenlijk? En wat doet het voor je huid? In deze blog verteld Witlof Skincare huidexpert Caroline van Eeuwijk alles wat je moet weten over...

Lees meer
Hyperpigmentatie

Hyperpigmentatie

Hyperpigmentatie is een veel voorkomend fenomeen. Vooraal in de zomermaanden is de kans op het krijgen van deze vlekjes groter dan normaal. Maar wat is hyperpigmentatie nou eigenlijk? En hoe verzorg je het? Witlof Skincare huidexpert Caroline van Eeuwijk legt het uit....

Lees meer
Kim Lammers over Witlof Skincare

Kim Lammers over Witlof Skincare

Kim Lammers, voormalig professioneel hockeyster, was nooit zo bezig met skincare. Totdat ze erachter kwam dat al die uren in de brandende zon op het hockeyveld toch wel voor wat huidschade heeft gezorgd, is ze zich er meer in gaan verdiepen. Welke producten gebruik...

Lees meer

Informatie, aanbiedingen en nieuwtjes? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ben er als eerste bij!

WITLOF AMBASSADEURS

Lees waarom deze Witlofers fan zijn.