fbpx

Voor 22 uur besteld, zelfde werkdag verzonden! Gratis verzending vanaf €40. Gratis huidconsult? Boek hier.

Witlof logo

Skin academy

Weet wat je smeert. Leer hier alles.

Skincare kan best ingewikkeld zijn. Daarom zijn wij er om je te helpen. Boek je gratis huidadvies, doe de skintest of lees alles in onze blogs over ingrediënten in huidverzorging. Onze missie is om iedereen bewust te maken van wat je op je huid smeert, zodat je een gezonde keuze kan maken, je natuurlijke beauty ondersteund wordt en je huid echt kan stralen!

Cis en Caroline van Witlof

Doe de skintest

Het duurt maar twee minuten!

Heb je geen idee waar je moet beginnen? Weet je niet of je nu een droog, vet of gemengd huidtype hebt? Doe de test en kom er binnen twee minuten achter! Ook geeft de uitslag je natuurlijk een passend huidverzorgingsadvies.

Cis en Caroline van Witlof

Gratis Huidconsult

van onze experts

Heb je de skintest gedaan maar weet je niet zeker of het klopt? Heb je specifieke vragen over je huid of speciale uitdagingen waar je tegenaan loopt?

Caroline, co-founder van Witlof Skincare, heeft ruim 12 jaar ervaring in natuurlijke huidverzorging en duizenden mensen al van passend advies voorzien. Adviezen die verder gaan dan alleen welk product bij je huid past. Denk bijvoorbeeld aan voeding, maar ook intoleranties of leefstijl zijn van invloed op de conditie van je huid.

Laat ons je helpen en boek een gratis 15 minuten een-op-een huidconsult.

Volg onze Masterclass

Weet wat je Smeert

Wil je meer weten over gezonde huidverzorging? Wat houdt het in? Wat zijn gezonde en wat zijn minder gezonde ingrediënten in cosmetica? Hoe lees je een ingrediëntenlijst? Wat gebeurt er als je dagelijks minerale oliën op je huid smeert?

Op al deze vragen en meer, krijg je antwoord in onze Masterclass “Weet wat je Smeert”.

Schrijf je in voor €40 en ontvang na afloop de Try and Travelset (t.w.v. €43,95) cadeau, zodat je direct zelf aan de slag kan met gezonde huidverzorging.

Clean beauty blogs

Hoe je je natural beauty kunt verzorgen en meer…

Natuurlijke zonnefilters : zinkoxide

Natuurlijke zonnefilters : zinkoxide

Het is bijna tijd voor zon, zee en strand. Om zo lang mogelijk te kunnen genieten van je gezonde natural skin, is het belangrijk om regelmatig in te smeren met een natuurlijke zonbeschermingscrème. Maar wat is natuurlijke zonbescherming nou eigenlijk? En wat zijn de...

Lees meer
Parfum in skincare

Parfum in skincare

Bij de stoffen in huidverzorging die je beter kan vermijden, wordt parfum niet altijd meteen genoemd. Terwijl synthetische parfums de nummer 1 veroorzaker zijn van allergische huidreacties en ruim een op de vier volwassenen een huidallergie heeft. Een...

Lees meer

Informatie, aanbiedingen en nieuwtjes? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ben er als eerste bij!

Witlofers Review

'De Balancing Toner staat met stip op 1. Die is zo lekker van geur en makkelijk in gebruik door de zachte spray. Daarnaast het Regenerating Oil Serum. Lekker vol en beschermt goed tegen beginnende couperose.' 

 

VIVIENNE VAN DEn ASSEM