fbpx

Voor 22 uur besteld, zelfde werkdag verzonden! Gratis verzending vanaf €40. Gratis huidconsult? Boek hier.

Witlof logo

Suzanne Verberk over Witlof Skincare

11 november 2020 | Blog | 0 Reacties

Suzanne Verberk is professional make-up artist voor onder andere Vogue en Glamour. Ze gebruikt Witlof Skincare in haar werk, voor haarzelf en haar 13 jarige dochter gebruikt Witlof ook.

Natural skincare wordt steeds groter en verandert van een niche segment naar meer mainstream. Wat vind je hiervan?

Heel goed natuurlijk, alles wat we gebruiken aan skincare en verzorging komt uiteindelijk toch weer deels in het water terecht, dus hoe natuurlijker de producten die wij gebruiken hoe minder belastend voor het milieu. Daarbij is het ook beter voor de huid en je lichaam.

Hoe gebruik je Witlof Skincare in je werk als make-up artist? En wat is je ervaring?

Ik mix de Nourishing Facial Cream met de Balancing Toner, op die manier kan ik het gezicht van het model goed masseren en is de huid goed gemoisturized voor ik met de makeup begin.

Gebruik je Witlof Skincare ook voor jezelf? En wat zijn je favourite producten en waarom?

Voor mezelf gebruik ik de Cleansing Mousse, jammer genoeg niet op de modellen omdat wassen lastig is, mijn huid wordt er heel fris en zacht van.

Je hebt ook een 13 jarige dochter met een onrustig huidje. Zij is Witlof gaan gebruiken. Wat is je/ haar ervaring?

Zij gebruikt het nu een maand, ze gebruikt de cleansing mousse en de toner, haar huid is beter gehydrateerd, ze is natuurlijk een puber dus het is nog wel een beetje onrustig, maar minder en beter gehydrateerd. Haar huid is zeker wel opgeknapt.

Wat kies je? 

Snel effect of Langzame (maar duurzame) verbetering

Duurzaam, snelle verbetering komt vaak ook door toevoegingen die je misschien helemaal niet wil.

Cleansing Milk of Cleansing Mousse

Voor modellen is cleansing milk dan weer handiger, maar voor thuis mousse.

Recycled plastic verpakking of Glazen verpakking

Glazen verpakking is vaak zwaarder en breekbaar. Dus ik kies dan toch voor plastic, zolang het maar zo duurzaam mogelijk is.

Hulp nodig bij de mini facial? Plan een gratis huidconsult in met Caroline

Read more…

 

Retinol

Retinol

Retinol (of vitamine A) is al een tijdje een superpopulair ingrediënt in veel huidverzorgingsproducten. Maar wat is retinol nou eigenlijk? En wat doet het voor je huid? In deze blog verteld Witlof Skincare huidexpert Caroline van Eeuwijk alles wat je moet weten over...

Hyperpigmentatie

Hyperpigmentatie

Hyperpigmentatie is een veel voorkomend fenomeen. Vooraal in de zomermaanden is de kans op het krijgen van deze vlekjes groter dan normaal. Maar wat is hyperpigmentatie nou eigenlijk? En hoe verzorg je het? Witlof Skincare huidexpert Caroline van Eeuwijk legt het uit....

Kim Lammers over Witlof Skincare

Kim Lammers over Witlof Skincare

Kim Lammers, voormalig professioneel hockeyster, was nooit zo bezig met skincare. Totdat ze erachter kwam dat al die uren in de brandende zon op het hockeyveld toch wel voor wat huidschade heeft gezorgd, is ze zich er meer in gaan verdiepen. Welke producten gebruik...