fbpx

Hoe doe je een huiddetox?

huid detoxWil je ook beter voor je huid gaan zorgen? Wil je af van een trekkerig gevoel, droge of juist vettere huid of een vette t-zone? Doe dan de Witlof Huid Detox!

De Witlof Huid Detox zorgt ervoor dat je huid zichzelf reinigt, zich ontdoet van schadelijke stoffen in de bovenste lagen van je huid en haar balans weer terugvindt.

De Huid Detox doe je door de volgende stappen te volgen:

Stoppen met crèmes

Je stopt met het gebruik van alle producten (dus ook make-up, foundations en zonnebrandproducten) waar een van de volgende ingrediënten op de inci-lijst staat:

– mineral oil, minerale olie, petrolatum, vaseline, paraffine, paraffinum (liquidum), cera microcristallina, ozokerit/ceresin
– dimethicone/cyclomethicone 

– methyl-, ethyl-, butyl- of propylparabenen

– parfum (synthetisch)

– PEG

2 x per dag reinigen & 1 x per week peel

Je gaat je huid twee keer per dag goed reinigen met de Cleansing Mousse of Milk en sprayt daarna de Balancing Toner op je gezicht om de zuurgraad van je huid weer op het juiste niveau te brengen. Als extra reiniging is het goed om eenmaal per week de Smoothing Peel te gebruiken.

Na 4 weken weer in balans!

Deze manier van reinigen hou je minimaal twee, maar het liefst vier weken vol, zónder het gebruik van een crème of olie. In gemiddeld 28 dagen hebben alle huidcellen in je gezicht zich vernieuwd en in die periode heeft je huid zich ontdaan van de meeste resten van synthetische stoffen, parfums en minerale oliën.

De eerste paar dagen zal je misschien een trekkerig gevoel kunnen hebben, of kunnen bultjes, puistjes of juist droge plekjes of schilfertjes ontstaan. Schrik hier niet van, maar geef je huid de tijd en je zult zien dat ze langzaam weer in haar natuurlijke balans komt.

Persoonlijke begeleiding

Het doen van de Huid Detox klinkt misschien heftig, maar met de juiste begeleiding is het een peuleschil. We helpen je hier graag mee. Bij aanschaf van de De Detox Set nemen contact met je op om voor een gratis persoonlijk intakegesprek. Tijdens het gesprek leggen we alles nog een keer uit, welke producten je wanneer gebruikt en hoe. Maar ook wat je kunt verwachten op basis van jouw huidtype.

Na een week of drie (of zoveel eerder of later als jij wilt) plannen we een tweede gesprek voor coaching of persoonlijk advies. Loop je ergens tegen aan? Hoe gaat het met je huid? Vind je het moeilijk, of gaat het juist vanzelf? Ook bespreken we wat je het beste kan doen als je klaar bent met de Huid Detox, dit is namelijk per persoon verschillend. En een persoonlijk advies is wat ons betreft altijd het beste!

Verder bieden we je ook 10% korting aan op de eerste aankoop van producten na de Detox. Na ons adviesgesprek is het niet zo moeilijk meer om te bepalen wat je huid echt nodig heeft. Meestal is dat veel minder dan je denkt en is je huid vooral zelf weer lekker bezig!

Je huid zal gezonder en schoner zijn dan voor de Detox en beter functioneren. Daardoor glanst en straalt ze, want een gezonde huid is een stralende huid!

Bekijk de detox sets

 

 

 

 

10% korting op je eerste aankoop? Schrijf je in!

Wij houden ook niet van al die e-mails, geloof ons. Daarom sturen we je alleen een nieuwsbrief als iets écht de moeite waard is. Zoals leuke kortingen of nuttige natural skincare tips.

    Ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens en wil regelmatig op de hoogte gehouden worden van Witlof Skincare nieuws