Doe de huiddetox

Wil je ook beter voor je huid gaan zorgen? En weet je niet waar je moet beginnen? Begin dan met een huiddetox en volg de volgende stappen. 

 1. Je stopt met het gebruik van alle producten (dus ook make-up, foundations en zonnebrandproducten) waar een van de volgende ingrediënten op de lijst staat:
  – mineral oil
  – paraffine/paraffinum/paraffinum liquidum
  – microcristallijne wax/cera microcristallina
  – petrolatum
  – vaseline
  – ozokerit/ceresin
  – dimethicone/cyclomethicone 
 1. Je gaat je huid twee keer per dag goed reinigen met de Witlof Cleansing Mousse en Witlof Balancing Toner om de zuurgraad van je huid weer op het juiste niveau te brengen. Als extra reiniging is het goed om eenmaal per week de Witlof Smoothing Peel te gebruiken.
 1. Deze manier van reinigen hou je minimaal twee, liefst vier weken vol, zónder het gebruik van een crème of olie. In gemiddeld 28 dagen hebben alle huidcellen in je gezicht zich vernieuwd en in die periode heeft je huid zich ontdaan van de meeste resten van synthetische stoffen, parfums en minerale olie die zich daarvoor in je huid hebben opgeslagen.

De eerste paar dagen zal je misschien een trekkerig gevoel kunnen hebben, of kunnen bultjes, puistjes of juist drogere plekjes ontstaan. Schrik hier niet van, maar geef het de tijd en je zult zien dat je huid langzaam weer in z’n natuurlijke balans komt.

Je huid is gezonder, schoner en functioneert beter dan daarvoor en ziet er daardoor langer jonger uit, glimt niet meer, maar glanst en straalt!