fbpx

Doe de Detox

Wil je ook beter voor je huid gaan zorgen? Maar weet je niet waar je moet beginnen? 

Begin dan met een huiddetox en volg de volgende stappen.

 1. Je stopt met het gebruik van alle producten (dus ook make-up, foundations en zonnebrandproducten) waar een van de volgende ingrediënten op de inci-lijst staat:
  – mineral oil
  – paraffine/paraffinum/paraffinum liquidum
  – microcristallijne wax/cera microcristallina
  – petrolatum
  – vaseline
  – ozokerit/ceresin
  – dimethicone/cyclomethicone 
 1. Je gaat je huid twee keer per dag goed reinigen met de Witlof Cleansing Mousse en sprayt daarna de Witlof Balancing Toner op je gezicht om de zuurgraad van je huid weer op het juiste niveau te brengen. Als extra reiniging is het goed om eenmaal per week de Witlof Smoothing Peel te gebruiken. Shop hier de complete Witlof Detox Set
 1. Deze manier van reinigen hou je minimaal twee, liefst vier weken vol, zónder het gebruik van een crème of olie. In gemiddeld 28 dagen hebben alle huidcellen in je gezicht zich vernieuwd en in die periode heeft je huid zich ontdaan van de meeste resten van synthetische stoffen, parfums en minerale olie die zich daarvoor in je huid hebben opgeslagen.

De eerste paar dagen zal je misschien een trekkerig gevoel kunnen hebben, of kunnen bultjes, puistjes of juist droge plekjes of schilfertjes ontstaan. Schrik hier niet van, maar geef je huid de tijd en je zult zien dat ze langzaam weer in haar natuurlijke balans komt.

Je huid zal gezonder en schoner zijn dan daarvoor en beter functioneren. Daardoor glimt ze niet meer, is niet meer droog of dof, maar glanst en straalt!

10% korting op je eerste aankoop? Schrijf je in!

Wij houden ook niet van al die e-mails, geloof ons. Daarom sturen we je alleen een nieuwsbrief als iets écht de moeite waard is. Zoals leuke kortingen of nuttige natural skincare tips.

  Ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens en wil regelmatig op de hoogte gehouden worden van Witlof Skincare nieuws