fbpx

Voor 22 uur besteld, zelfde werkdag verzonden! Gratis verzending vanaf €40. Gratis huidconsult? Boek hier.

Witlof logo

ANNEMIEK, YOGA TEACHER, OVER WITLOF SKINCARE

1 december 2020 | Blog | 0 Reacties

Annemiek is Yoga Teacher, mama van 3 jongens en is model geweest voor de Witlof Skincare campagne. Ze heeft 10 jaar in Londen gewoond en woont sinds een paar maanden in Nederland. Ze vindt een gezonde levensstijl belangrijk en gebruikt Witlof Skincare.
We stelden haar een paar vragen.

Natuurlijke huidverzorging wordt groter en verandert van een niche segment naar meer mainstream. Hoe voel jij je hierbij?

De wereld van huidverzorging kan behoorlijk ontmoedigend zijn. Ik vind het best moeilijk om erachter te komen wat ik moet kopen, waar bepaalde producten voor zijn en wat ik wanneer en waar op mijn gezicht moet doen. Voor een gemiddelde leek als ik kan het een mijnenveld zijn.

Wat is jouw huidverzorgingsroutine? Welke producten gebruik je wanneer en hoe? Heb je leuke weetjes, weetjes of beauty ‘hacks’?

Ik heb mijn gezicht altijd gewassen met water en reinigingsmousse. Ik houd van het gevoel van koel water op mijn gezicht. Het maakt mij in de ochtend fris wakker en in de avond spoel ik de dag eraf.

Wat zijn je favoriete Witlof Skincare-producten en waarom?

Ik reinig mijn gezicht in de ochtend en avond met de Witlof Cleansing Mousse. Het werkt geweldig om van je make-up af te komen en zelfs de meest waterdichte mascara verdwijnt in het niets.

Waar denk je dat een huidverzorgingsmerk aan moet voldoen?

Ik ben ook dol op de Argan olie. Ik stop het in mijn haar de avond voordat ik het was. Zonder deze olie verandert mijn haar in een onbeheerste bal van pluis.

Je was ook een model in onze eerste Witlof Skincare-campagne. Hoe was het om voor de camera te staan?

Ik wist dat het niet gemakkelijk zou zijn, maar het was nog moeilijker dan ik me had voorgesteld. Ik werd erg zelfbewust en was na die dag volledig uitgeput. Sindsdien heb ik veel meer respect voor modellen die op deze manier hun brood verdienen.

Je werd een paar jaar geleden officieel yogadocent en sindsdien ben je in populariteit toegenomen. Je deelt ook je gezonde levensstijl en inspireert veel mensen. Hoe heb je dit pad ervaren?

Ik weet dat je niet al je gezondheidsproblemen kunt oplossen met meer broccoli en yoga. Ik heb dit uit eerste hand meegemaakt. Mijn moeder is overleden na een ziekbed van 12 jaar, en wij als gezin hebben een spierdystrofie in ons DNA (FSHD). Ik ben er sterk van overtuigd dat gezond eten en bewegen van je lichaam je de energie en levenskracht kan geven die je zullen helpen om te gaan met de lastiger dingen die op een dag op je pad kunnen komen. Voor jezelf zorgen is altijd een goed idee.

Je bent in september van dit jaar naar Nederland verhuisd na ruim 10 jaar in Londen te hebben gewoond. Wat zijn de 3 grootste verschillen?

  • Er valt veel meer regen in Nederland dan in Londen.
  • Nederland heeft fietspaden, wat een godsgeschenk is aan mijn drie jongens die nu veilig naar school kunnen fietsen.
  • De Nederlandse directheid is een beetje een shocker na tien jaar Engelse beleefdheid maar langzaam an wennen we aan de brute botheid.

 Snel effect of langzame (maar duurzame) verbetering

Langzame duurzame verbetering, het leven is geen sprint, het is een marathon.

Reinigingsmelk of reinigingsmousse

Reinigingsmousse. Ik vind het heerlijk om mijn gezicht met water te wassen.

 Gerecyclede plastic verpakkingen of glazen verpakkingen

Ik hou van glas, dat heb ik altijd al gehad. Er is iets met de manier waarop een glazen fles aanvoelt en het geluid dat het maakt als je hem neerzet.

Read more…

 

Retinol

Retinol

Retinol (of vitamine A) is al een tijdje een superpopulair ingrediënt in veel huidverzorgingsproducten. Maar wat is retinol nou eigenlijk? En wat doet het voor je huid? In deze blog verteld Witlof Skincare huidexpert Caroline van Eeuwijk alles wat je moet weten over...

Hyperpigmentatie

Hyperpigmentatie

Hyperpigmentatie is een veel voorkomend fenomeen. Vooraal in de zomermaanden is de kans op het krijgen van deze vlekjes groter dan normaal. Maar wat is hyperpigmentatie nou eigenlijk? En hoe verzorg je het? Witlof Skincare huidexpert Caroline van Eeuwijk legt het uit....

Kim Lammers over Witlof Skincare

Kim Lammers over Witlof Skincare

Kim Lammers, voormalig professioneel hockeyster, was nooit zo bezig met skincare. Totdat ze erachter kwam dat al die uren in de brandende zon op het hockeyveld toch wel voor wat huidschade heeft gezorgd, is ze zich er meer in gaan verdiepen. Welke producten gebruik...