CLEAN DUTCH SKINCARE

Er zijn veel crèmes die een tien jaar jongere huid beloven. Maar de ingrediënten die gebruikt worden zijn vaak niet gezond voor je huid. Wij van Witlof willen je laten ervaren wat natuurlijke verzorgingsproducten voor je huid kunnen doen.

ONZE MISSIE

We hopen je zoveel mogelijk bewust te maken van wat gezonde huidverzorging nu is: waar heeft je huid nou echt wat aan en welke cosmetica ingrediënten kun je beter vermijden of zijn zelfs ronduit schadelijk? Kortom: Weet wat je smeert!

Ook gaat natuurlijke huidverzorging hand in hand met een betere leefomgeving. Met onze keuze voor verpakking, specifieke biologische ingrediënten en ons recycling project willen we op onze manier bijdragen aan een duurzamere en gezonde wereld.

Cis & Caroline

Caroline kreeg op haar zeventiende te maken met allerlei allergische reacties en verdiepte zich vanaf dat moment in voeding en welke invloed dat op je lichaam heeft. Naast voeding, ingrediënten, gezond leven, detox kuren en hoe je je stress de baas wordt met yoga en meditatie, kwam ook wat je op je huid smeert aan bod. Toen zij na een juridische carrière bij een internationaal advocatenkantoor invulling wilde geven aan haar behoefte naar bewust en gezond leven, opende ze C. Cosmetics, de eerste ecoluxury spa en beautywinkel in één.

Vanaf deze plek begon ze met haar workshops “Weet wat je smeert”. Daarmee kon ze bewustzijn creëren over huidverzorging, mensen adviseren en informeren. Ook kwam er een uitgebalanceerde collectie van pure producten in haar winkel en salon. Toch miste ze bij een mooi merk soms net een bepaald product. Hiermee was het zaadje voor Witlof gelegd…

Cis en Caroline kennen elkaar al 20 jaar. Cis komt uit het bedrijfsleven en werkte voor verschillende internationale bedrijven, waaronder Heinz. Ze was verantwoordelijk voor onder andere Heinz ketchup. Na jarenlang nieuwe producten te hebben ontwikkeld en geïntroduceerd,  merkte dat ze meer belang ging hechten aan verantwoord en gezond leven.  Daarmee ging het verkopen van veelal ongezonde producten haar tegenstaan. Ze zocht iets waar ze echt achter stond en passie voor had.

Ze werd in die tijd ook moeder en ging huidverzorgingsmerken gebruiken die natuurlijk en biologisch waren.

Toen Cis en Caroline elkaar spraken in Amsterdam, over hun bewuste levensstijl en de behoefte om daar ook in hun werk mee bezig te zijn, viel alles op zijn plek. Ze besloten om samen verder te gaan vanuit Amsterdam en Londen, bundelden hun kennis en ontwikkelden Witlof Skincare. Een natuurlijke huidverzorgingslijn met gezonde producten die effectief zijn, lekker ruiken, er leuk uitzien én met een toegankelijke prijs. Voor iedereen die op een gezonde manier mooi wil blijven.

Witlof Cis en Caroline

10% korting op je eerste aankoop

Schrijf je in op onze nieuwsbrief, blijf op de hoogte van acties, events en nieuwe dingen en ontvang ook nog 10% korting op je eerste Witlof aankoop

Ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens en wil regelmatig op de hoogte gehouden worden van Witlof Skincare nieuws