fbpx

WEET WAT JE SMEERT

Er zijn veel crèmes die een tien jaar jongere huid beloven. Maar de ingrediënten die gebruikt worden zijn vaak niet gezond voor je huid. Wij van Witlof willen je laten ervaren wat natuurlijke verzorgingsproducten voor je huid kunnen doen.

ONZE MISSIE

We hopen je zoveel mogelijk bewust te maken van wat gezonde huidverzorging nu is. Waar heeft je huid nou echt wat aan en welke cosmetica ingrediënten kun je beter vermijden of zijn zelfs ronduit schadelijk? Meer weten? Lees het blog ‘weet wat je smeert’. 

We geven ook regelmatig workshops over ingrediënten in cosmetica. Wil je meer weten of je opgeven, stuur ons dan een mailtje op hello@witlofskincare.com. Dan laten we je weten wanneer de volgende workshop of tutorial gepland is.

Ook gaat natuurlijke huidverzorging hand in hand met een betere leefomgeving. Met onze keuze voor verpakking, specifieke biologische ingrediënten en ons recycling project willen we op onze manier bijdragen aan een duurzamere en gezonde wereld.

Cis & Caroline

Caroline: “Ik kreeg op mijn zeventiende te maken met allerlei allergische reacties waar geen oorzaak voor werd gevonden. Vanaf dat moment ging ik mezelf verdiepen in voeding en de invloed daarvan op je lichaam. Hoe een gezonde manier van leven ervoor kan zorgen dat je minder last hebt van bepaalde klachten. Naast voeding, kennis van ingrediënten, gezond leven, detox kuren en het omgaan met stress door yoga en meditatie, verdiepte ik me ook in wat je op je huid smeert. Op dat moment was ik nog advocaat bij een internationaal kantoor maar ben daar toen mee gestopt. Ik wilde liever mensen bewust maken van de effecten van gezond leven. Toen opende ik C. cosmetics in Amsterdam, de eerste ecoluxury spa en beautywinkel in één.

Vanaf deze plek begon ik met de workshops “Weet wat je smeert”. Daarmee kon ik bewustzijn creëren over huidverzorging, mensen adviseren en informeren. Ook boden we een uitgebalanceerde collectie van pure producten aan in de winkel en salon. Toch miste ik bij een mooi merk soms net een bepaald product, of merkte ik dat de schone producten soms niet binnen ieders budget lagen. Hiermee was het zaadje voor Witlof gelegd…

Cis en ik kennen elkaar al 20 jaar en toen we spraken over de veranderende wereld, onze bewuste levensstijl en de behoefte om daar ook met ons werk mee bezig te zijn, viel alles op zijn plek.”

Cis: “Ik kom uit het bedrijfsleven en werkte voor verschillende internationale bedrijven, waaronder een levensmiddelenfabrikant. Ik was verantwoordelijk voor onder andere de sauzen. Na jarenlang nieuwe producten te hebben ontwikkeld en geïntroduceerd,  merkte ik dat ik meer belang ging hechten aan verantwoord en gezond leven. Daarmee ging het stimuleren van de verkoop  van ongezonde producten me tegenstaan en ging ik op zoek naar iets waar ik echt achter stond en een passie voor voelde.

In die tijd werd ik ook moeder en ging huidverzorging gebruiken die natuurlijk en biologisch was. Toen ik Caroline sprak over C. cosmetics en de wens om een eigen lijn te ontwikkelen, was het eigenlijk meteen duidelijk. Ik had ruime ervaring in het ontwikkelen en uitrollen van nieuwe producten en voor schone cosmetica kon ik met volle overtuiging gaan!

We besloten om samen verder te gaan vanuit Amsterdam en Londen, bundelden onze kennis en ontwikkelden Witlof Skincare. Een natuurlijke huidverzorgingslijn met gezonde producten die effectief zijn, lekker ruiken, er leuk uitzien én met een toegankelijke prijs. Voor iedereen die op een gezonde manier mooi wil blijven.”

Witlof Cis en Caroline

10% korting op je eerste aankoop

Schrijf je in op onze nieuwsbrief, blijf op de hoogte van acties, events en nieuwe dingen en ontvang ook nog 10% korting op je eerste Witlof aankoop

    Ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens en wil regelmatig op de hoogte gehouden worden van Witlof Skincare nieuws

    10% korting op je eerste aankoop? Schrijf je in!

    Wij houden ook niet van al die e-mails, geloof ons. Daarom sturen we je alleen een nieuwsbrief als iets écht de moeite waard is. Zoals leuke kortingen of nuttige natural skincare tips.

      Ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens en wil regelmatig op de hoogte gehouden worden van Witlof Skincare nieuws